Házhoz megyünk


_MG_6660

Intézmények és magánszemélyek meghívására mostantól házhoz is megyünk!

A Konyhatündérkék új szolgáltatása, hogy külsős helyszínen is tart foglalkozásokat.

 

_MG_6640

  • Magánszemélyeknek

Rendhagyó szülinapi bulit szeretne gyermekének, vagy csak jól jönne egy gyerkőcöket lekötő izgalmas program? A Konyhatündérkék másfél órára átvállalja a gyermekek szórakoztatását, és még az tízórai/uzsonna is meg van oldva! Válasszon repertoárunkból, és eszközökkel, alapanyagokkal felszerelkezve otthonába visszük a sütő-főző foglalkozást! A jókedv és a finom végeredmény garantált! Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

  • Intézményeknek – magánbölcsődék, óvodák, családi napközik, gyermekmegőrzők, játszóházak figyelem!_MG_6569

Szívesen kipróbálná, hogyan illeszkedik intézménye programjához, építhető be napirendjébe egy vidám gyermek sütő-főző program? Kérésre a Konyhatündérkék program kitelepül, és az intézményben kerül megrendezésre. A foglalkozáson elkészítendő finomság a repertoárunkból kiválasztható, az eszközöket és az alapanyagokat az előzetes egyeztetés alapján mi biztosítjuk. Bölcsődés korosztály esetén felnőtt felügyelet (gondozónők, édesanyák, akik a gyerekek jobbkezei a foglakozás során) szükséges, az óvodások már segítség nélkül is nagyon ügyesen boldogulnak.
A Konyhatündérkék kiscsoportos foglalkozás, ahhoz, hogy mindenki sorra kerülhessen és kellő figyelmet, segítséget kapjon, a csoport ajánlott létszáma 6 fő. További felnőtt segítség bevonásával a csoport kismértékben bővíthető!

Kérje intézménye igényeinek megfelelő ajánlatunkat!

_MG_6607