Fontos tudnivalók


Részvételi díj

2200 Ft/gyerkőc (a kísérőknek nem kell külön fizetni, ők a foglalkozás során Konyhatündérkék jobbkezei, segítői). Az részvételi díj magában foglalja az anyagköltséget is. Az elkészült finomságokat a foglalkozás végén szétosztjuk.

Testvérkedvezmény: ha két (vagy több :) ) gyermekkel érkezel, gyerkőcönként 2000 Ft a részvételi díj. Elhozhatjátok azokat a kistesókat is, akik még nem tudnak bekapcsolódni, vagy egyelőre csak szemlélődni szeretnének, természetesen nekik nem kell fizetni!

Ha hozol magaddal egy új Konyhatündér jelöltet, vagy rád hivatkozva jelentkezik be valaki, 10% kedvezményt kapsz!

Figyelem! Aki 10 foglalkozáson részt vett, ajándékot kap! :)

Helyszín

Budapest, XII. kerület, Városmajor és Csaba utca sarka.

 

Bejelentkezés

Az info@konyhatunderkek.hu e-mail címen, vagy a 20/320-3760-as mobilszámon. Részvételi szándékodat kérünk, előző nap 17 óráig jelezd!

 

Mi kell hozni?

Összemaszatolható ruhát (kötényt és fejkendőt biztosítunk), váltó cipőt és egy kis dobozkát, hogy hazaszállíthasd az „alkotásokat”!

 

Recept és fotók

A foglalkozás után minden résztvevő megkapja e-mailen az aznapi receptet és Konyhatündérkedést megörökítő fotókat!

 

Egészség/higiénia

Ha a gyermek beteg, kérjük, ne hozd el a foglalkozásra, a közös sütés/főzés alkalmával könnyen kaphatnák el társai is a betegséget!
A Konyhatündérkék gyermek sütő-főző tanfolyam nem ÁNTSZ engedélyhez kötött tevékenység. A szülő saját felelőssége, hogy gyermekének engedi a részvételt, valamint fogyasztanak az itt készült ennivalókból. Az alapanyagokat frissen, számlával igazoltan vásároljuk, a foglalkozás higiéniájára a résztvevő gyermekekkel együtt vigyázunk!